Mvslim wil ook Nederland veroveren

0
115

Op 15 april 2015 lanceerde Mvslim.com een onlineplatform met als missie een nieuwe generatie moslim jongeren te inspireren, motiveren en met elkaar te verbinden. 

Het platform creëert content over verscheidene onderwerpen, van lifestyle tot opiniestukken, fashion tot cultuur en kunst. In minder dan twee jaar slaagde Mvslim er in op een miljoenenbereik op te bouwen en een ijzersterke positie in te nemen op sociale media ondersteund door een team van meer dan 500 internationale deelnemers.

Met Mvslim Connects brengt Mvslim het platform van online naar offline en ruilt het artikels en video’s in voor een lokaal evenement in Amsterdam. Het doel van Mvslim is om deze evenementen wereldwijd te organiseren en om overal de offline community samen te brengen, om zich te laten inspireren door sterke speeches van ambitieuze groep jongeren.

“Met Mvslim Connects willen we nieuwe stemmen introduceren aan ons publiek. Dit zijn dus niet de typische mensen die je altijd ziet verschijnen op televisie of in media, maar jonge rolmodellen die een belangrijk verhaal te vertellen hebben”, aldus Taha Riani en Hanan Challouki, oprichters van Mvslim. De sprekers zullen pas op het laatste moment bekend worden gemaakt.

Volgens de organisatoren is de avond vooral toekomstgericht: hoe kunnen jongeren vandaag de wereld op een positieve manier veranderen en wat kunnen ze anderen bijbrengen? Op die manier geven ze dezelfde boodschap door als die waar Mvslim voor staat: het aanmoedigen van creativiteit, zelfontwikkeling en ondernemerschap.

In Antwerpen, België, werd afgelopen jaar op 30 april de eerste Mvslim Connects georganiseerd. De 200 beschikbare plaatsen waren uitverkocht in minder dan één uur tijd en zorgde voor een lange wachtlijst. Mvslim Connects Amsterdam belooft minstens even inspirerend te worden.

In Antwerpen, België, werd in 2015 de eerste Mvslim Connects georganiseerd. De 200 beschikbare plaatsen waren uitverkocht in minder dan één uur tijd. Mvslim wordt nu voor het eerst in Nederland op 25 november 2016 gehouden in Theater de Meervaart in Amsterdam.

Voor meer informatie zie FaceBook pagina: https://www.facebook.com/events/543007339241623/ 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in