Lancering wereldprimeur MOHAMMED-glossy

0
124

Het is zover op donderdag 1 oktober 2015 wordt de MOHAMMED-glossy gelanceerd. Dit zal plaats vinden de Nieuwe Kerk van Den Haag voorafgaand aan de tweede Moslimkrantlezing. De lezing zal dit jaar worden gehouden door prof. dr. Marli Huijer, Denker des Vaderlands.

Hoofdredacteur, Brahim Bourzik over de MOHAMMED-glossy: MOHAMMED biedt informatie, streelt de ogen, laat lachen, wekt de eetlust, is paradoxaal en toch verhelderend. Met vertellingen, achtergrond verhalen, interviews in een grote variëteit aan geluiden. Brahim Bourzik is trots op het feit dat Marli Huijer, Denker des Vaderlands. Het voorwoord heeft willen schrijven voor de MOHAMMED en tevens de Moslimkrantlezing gaat houden.

MOHAMMED is mogelijk gemaakt dankzij de bijdragen van mensen met verschillende achtergronden: van bekende gezichten, nieuwe en jonge talenten tot wetenschappers die in de luwte onderzoek doen.

In 63 full-color pagina’s geven de artikelen uitleg over de verschillende rollen van de Profeet. Ze leggen een verbinding met onze huidige dilemma’s en met de toekomst.

Vanwege het beperkt aantal beschikbare plaatsen is aanmelden verplicht dit kan via mohammedglossy@demoslimkrant.nl

Datum: donderdag 1 oktober 2015. Locatie: de Nieuwe Kerk, het Spui 175 te Den Haag. Inloop: 19:00 uur. Aanvang: 20: 00 uur.

Vanaf 25 september 2015 kunt u het programma uitprinten via de aankondiging op www.demoslimkrant.nl

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in