Fractievoorzitter Mia Sliwinski geweerd na Mekka tweet

0
100

Fractievoorzitter Mia Sliwinski van LEF Nissewaard, die zaterdag na een tweet over de ramp in Mekka van haar partij te horen kreeg dat ze niet meer terug hoefde te komen, is op non-actief gesteld door het Comenius College, waar zij werkte als docente Nederlands.

De politica en lerares Nederlands twitterde over het dodelijke ongeval in Mekka: ‘Karma is a bitch’. In een volgende tweet refereerde ze aan 9/11. Dit zorgde voor zoveel opschudding dat haar voormalige partij niets anders kon dan Sliwinski de deur wijzen. “Wij wensen nu en in de toekomst niet om geassocieerd te worden met deze uitspraken. Daarom zijn wij genoodzaakt afscheid te nemen van Mia Sliwinski.”

Op Facebook bood ze zaterdag haar excuses aan: ”Klaarblijkelijk heb ik met mijn post over het ongeluk in Mekka mensen beledigd. Met mijn opmerking dat ‘karma een bitch is’ bedoel ik dat het lot harteloos kan zijn. Niets meer en niets minder. Natuurlijk wens ik niemand dood. Mocht ik op welke manier dan ook mensen met mijn post hebben gekwetst, dan spijt mij dat.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in