Wilders sluit relatie met moslim vrouw niet uit

0
71

PVV-leider Geert Wilders sluit een relatie met een moslima niet uit. Hij zegt dat in een interview met het tijdschrift Playboy.

Playboy vroeg de islambestrijder of hij op een moslima zou kunnen vallen. ,,Afgezien van het feit dat ik gelukkig getrouwd ben: waarom niet? Ik heb geen hekel aan moslims, ik heb een probleem met de islam”,¬†

De PVV-leider vreest wel dat het een erg moeizame relatie zou worden: ,,Eerlijk is eerlijk: ik denk dat ik weinig gemeenschappelijk heb met een moslima die veel waarde hecht aan haar geloof.”

De stevige uitspraken van de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb, over het integreren van moslims, vallen niet goed bij Geert. Wilders vindt de uitspraken van Aboutaleb tegenstrijdig met wat hij thuis zegt. ,,Anderen moeten integreren, anders rotten ze maar op, maar tegen zijn eigen dochters zegt hij: integreer vooral niet.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in