Voorzitter Al-Fitra: inval FIOD is politiek gestuurd

0
62

Volgens de voorzitter van stichting Al-Fitra, Suhayb Salman is de inval van de FIOD politiek gestuurd. Salman schrijft op zijn FaceBook pagina:

,,Het is bekend dat er in het huidige politieke klimaat personen/instanties zijn die er alles aan willen doen om het verkondigen van de boodschap van de Islam te bemoeilijken. De Stichting meent dat de recente FIOD-invallen daar een voorbeeld van zijn.”

Suhayb Salman staat er desondanks achter, zegt hij in een statement dat op Facebook is geplaatst. De Stichting Al-Fitrah zegt geen illegale geldtransacties te hebben gedaan. .,,De Stichting (Al-Fitrah) staat achter de door haar gedane geldtransacties. Die zijn tevens binnen de wettelijke kaders te verantwoorden en in lijn met de doelen van de stichting.”

Volgende week woensdag vindt er een kort geding plaats waarin de eigenaar van het pand ontruiming eist. Al-Fitrah heeft een huurschuld om en nabij de 145.000 euro. Eigenaar is projectontwikkelaar Roel Buitenwerf van We Do Projects uit Culemborg. ,,Als ze de huur niet betalen, moeten ze het pand uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in