Vader mag zoon niet meenemen naar kerk

0
119

Een Britse vader van Pakistaanse afkomst mag zijn zoon niet meenemen naar de kerk, omdat de islamitische moeder dat heeft bedongen bij de rechter. Als de vader de uitspraak niet naleeft, mag hij het 9-jarig jongetje niet meer zien.

De vader legt zich niet neer bij het vonnis: “Ik ben zelf een niet-praktiserende moslim.” Maar ik heb een bijzonder goede verstandhouding met de katholieke gemeenschap en wil dat graag delen met mijn zoontje. Maar mijn ex-vrouw, een overtuigd moslima, is daar tegen.

Toen mijn ex-vrouw en ik nog getrouwd waren, kozen we bewust voor een Westerse levensstijl. Na de dood van haar vader in 2007 is mijn ex-vrouw zich volledig gaan toeleggen op het islamitische geloof.

De vader is vooral bang dat zijn zoontje zal radicaliseren. Hoe mijn zoontje nu al tegen mij spreekt, omdat ik geen praktiserende moslim ben is verschrikkelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in