Rai-Koning Khaled komt terug met Wahda Be Wahda

0
68

Na vier afwezigheid komt de inmiddels 56-jarige Algerijnse artiest Khaled met een nieuwe cd. Het eerste nummer is een cover van het nummer Wahda Be Wahda van de in Saoedi Arabië geboren artiest Mohammed Abdu.

De video clip is opgenomen in Parijs en Istanbul door cameraman Joshua Keis die de laatste videoclip van Justin Bieber heeft gemaakt. Het enige Arabische woord in clip is Wahda Be Wahda, verder wordt gezongen in Algerijns en Frans.

De opname en montage hebben maar liefste drie maanden in beslag genomen en waren in handen van Turks en Duitse technici. In de clip reist Khaled door 7 tijdzones met een tijdmachine waarin hij vlucht voor onder anderen het terrorisme. https://www.youtube.com/watch?v=s4aV9e62Lqs

Vier jaar gelden bracht Khaled zijn laatste CD, C’est la vie uit. Khaled werkte toen samen met de Marokkaans-Zweedse producer Nadir Al-Khayat die wereldbekend is als RedOne. Hij heeft gewerkt met internationale artiesten als Lady Gaga, Michael Jackson, U2, Nicki Minaj, Jennifer Lopez, Enrique Iglesias, Shakira en Wyclef Jean.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in