MOHAMMED-glossy aangeboden aan viceminister-president Asscher

0
95

Gisteren werd met veel media aandacht de MOHAMMED-glossy in de Arminius kerk in Rotterdam gelanceerd. Een bijzondere gebeurtenis in de islamitische geschiedenis.

De avond werd geopend met de oproep tot het gebed -Adhan- gevolgd door de tweede Moslimkrant lezing van Denker des Vaderlands prof. Marli Huijer. Na de lezing was een interessant debat met in het panel. Marcel Hulspas, Marli Huijer en Mohammed Tahir de Jong onder leiding van Marianne van den Anker.

De mooi vormgegeven glossy heeft mooie verhalen van grote diversiteit aan mensen en onderwerpen. Om op een toegankelijke manier meer te weten te komen over islam en moslims en is bedoeld voor zowel moslims als niet-moslims. Een van de doelen van MOHAMMED is om op zoek te gaan naar nieuwe interacties en om de ruimte tussen moslims en niet-moslims op nieuwe manieren in te richten in Nederland.

Vandaag werd de MOHAMMED door de hoofdredacteur Brahim Bourzik, persoonlijk aan viceminister-president van Nederland, Lodewijk Asscher in Den Haag aangeboden. De viceminister-president en minister van integratie, was zeer aangenaam verrast en beloofde om de MOHAMMED te gaan lezen. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in