MO EL KHAMSSI gaat los met MOCROFOON

0
60

Mo El Khamssi timmert al negen jaar aan de weg als comedian. Zijn stijl is energiek, gezellig en met een overdosis aan persoonlijkheid.

Met deze ingrediënten wist hij met gemak het talentenjacht ’Het Rotterdams Open Podium’ in 2011 te winnen. De jury citeerde: “Mo is een authentieke comedian en zal heel ver komen in Theaterland”. Na deze talentenjacht ging het hard. Zeven uitverkochte zalen met zijn avondvullende show ‘Mo DeSHow’ in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Dordrecht. 

Mo speelt momenteel door heel het land en België met professionals zoals Jandino Asporaat, Jörgen Raymann en Rachid Larouz. Naast comedian is hij ook voorzitter en artistieke leider van stichting Comedy Colors. Een stichting die zich bezig houdt met het organiseren van comedy en entertainment shows voor startende en gevorderde artiesten.

Op zaterdag 4 juni gaat zijn show in het Theater ‘Islemunda Theater’ in Rotterdam voor de tiende keer in première maar dit keer onder de naam: MOCROFOON. In deze aangepaste versie van de voorstelling zie je Mo zoals je hem niet eerder zag!

Hij vertelt zijn ervaringen op en naast het podium en ook zijn emoties hierin komen aan bod; zijn heftige scheiding, zijn zoon die hij hierdoor niet zo vaak ziet, maar ook zijn ervaringen met zijn Turkse en Marokkaanse vrienden op het pleintje, het uitgaansleven, kickboksen, leven in twee verschillende culturen, de zwarte pieten discussie en waarom er nog racisme bestaat.

Voor reserveringen http://www.islemunda.nl/voorstelling/mo-mocrofoon 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in