Landelijke Beraad Marokkanen steunt het OM inzake Wilders

0
63

Volgens het Landelijke Beraad Marokkanen heeft het Openbare Ministerie in heldere taal uiteengezet waarom Wilders zich met zijn ‘minder minder’-uitspraken schuldig heeft gemaakt aan groepsbelediging en aanzetten tot haat en discriminatie.

In een verklaring zegt het Landelijke Beraad Marokkanen het Openbare Ministerie te steunen in haar eis dat Geert Wilders een geldboete van 5 000 euro moet betalen. 

Het LBM vindt net als het OM en miljoenen Nederlanders dat de uitspraken van Geert Wilders ontoelaatbaar zijn en dragen alleen maar tot escalatie tussen bevolkingsgroepen. Juist in een tijd dat alle inwoners van onze mooie land het hoofd koel moeten houden probeert Wilders olie op het vuur te gooien.

Het Landelijke Beraad Marokkanen neemt met afschuw kennis van de uitspraken van Geert Wilders na de bekendmaking van de eis van het OM. Wilders noemt het Openbare Ministerie ‘bondgenoot van de terroristen’.

Met zijn uitspraken eist Geert Wilders van de rechters, de rechtsstaat en de democratie dat zij altijd moeten doen wat hij wil. Gelukkig hebben wij in onze land onafhankelijke rechters en een Grondwet dat geen onderscheid maakt tussen oorspronkelijke Nederlanders en nieuwe Nederlanders.

Wat de uitspraak van de rechter op 9 december ook zal zijn. Het Landelijke Beraad Marokkanen zal deze altijd respecteren omdat wij de rechters, de rechtsstaat en onze Grondwet respecteren. Aldus de verklaring van het LBM.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in