Hoofdredacteur Mohammed-glossy in Kleurrijke Top 100

0
122

De Kleurrijke Top 100 heeft dit jaar hoofdredacteur Brahim Bourzik van de Moslimkrant en Moahammed-glossy opgenomen in de Kleurrijke Top 100. Dit is te danken aan de Mohammed-glossy die hij heeft uitgebracht.

De redactie van de Kleurrijke Top 100 is van mening dat Bourzik daarmee een changemaker is: iemand die met zijn werk en passie inspireert en impact heeft. Zulke persoonlijkheden zijn de nieuwe helden die Nederland nodig heeft, aldus de Kleurrijke Top 100.

Brahim Bourzik vindt het vooral een compliment voor alle mensen die de glossy mogelijk hebben gemaakt. Nederland heeft, aldus de hoofdredacteur, kritische en vernieuwende watchers nodig die online media en platforms volgen zoals de Moslimkrant.

De Kleurrijke Top 100 is een jaarlijkse ranglijst die bestaat uit 100 Nederlanders die zijn opgevallen op het gebied van diversiteit en verbinding. De Kleurrijke is volgens hoofdredacteuren Raja Felgata en Khalid Ouaziz ook een antwoord op het cynisme en de toegenomen intolerantie.

Door rolmodellen op zo’n voetstuk te plaatsen, wordt een nieuwe generatie Nederlanders zichtbaar voor het bedrijfsleven, de redacties, overheden en andere organisaties. Het gaat om rolmodellen en changemakers die onderdeel zijn van een mondige en kritische stroming. Mensen die hun nek uitsteken, pionieren binnen hun werkveld en een inspiratie zijn voor velen.

Op 28 oktober wordt de 6e editie gelanceerd van de Kleurrijke Top 100. Dan wordt bekend gemaakt wie dit jaar de Kleurrijke Top 100 aanvoert op nummer 1. De avond zal in het teken staan van ‘hét antwoord op het cynisme’.

Als primeur komt dit jaar een sneak preview met een Belgische Top 5, als kick off van de uitbreiding van de Kleurrijke Top 100 in België.

Voor meer informatie zie https://dezwijger.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in