Exclusieve netwerkbijeenkomst voor Goudse jongeren

0
99

Op donderdag 2 juni om 15:00 uur organiseert Atlas Cultureel Centrum, in samenwerking met stichting Broekriem en de bibliotheek Gouda, klein Amerika 20, een netwerkbijeenkomst voor Goudse jongeren die op zoek zijn naar een stageplaats, vakantiebaan of een vaste baan.

Tijdens de netwerkbijeenkomst kunnen jongeren in contact komen met verschillende organisaties en werkgevers die staan te springen om nieuw personeel. Uitzendbureaus en werkgevers op het gebied van zorg, veiligheid, techniek, communicatie of bouw, zullen dan klaar staan met hun standje om te netwerken en te zoeken naar match mogelijkheden met de jongeren.

Verder kunnen jongeren op deze dag sollicitatietrainingen volgen, verzorgd door stichting Broekriem. Zo kunnen jongeren zich optimaal voorbereiden op elke sollicitatie door talenten en kwaliteiten goed in te zetten. Stichting Broekriem biedt een passende oplossing voor alle sollicitatievraagstukken.

De bezoeker kan naar succesverhalen luisteren en zich laten inspireren. Naast Wethouder Rogier Tetteroo (Sociale zaken en werkgelegenheid), zullen een aantal bijzondere gasten hun opwachting doen, zoals Rahma El Mouden (eigenaar MAS schoonmaakbedrijf), Farid Darkaoui (directeur Zakenexpert) en Nourdin El Ouali (fractievoorzitter NIDA).

Aanmelden kan door het sturen van een e-mail t.a.v. Sahin Yildirim via info@atlascultureelcentrum.nl voor meer informatie www.atlascultureelcentrum.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in