Dubai Business Forum in Rotterdam

0
96

De Kamer van Koophandel, Rotterdam Partners en de Dubai Chamber of Commerce organiseren op woensdag 9 maart Dubai Business Forum in Rotterdam.

Aanleiding vormt het bezoek van een inkomende delegatie uit Dubai die op zoek zijn naar contacten met het Nederlandse bedrijfsleven op het gebied van transport/logistiek, water management,
groene energie, ICT en infrastructurele werken.

De delegatieleden zijn allen directies en eigenaren van grote ondernemingen met concrete projecten in portefeuille en zijn naast bovengenoemde sectoren ook ondernemend in andere branches.

Dubaï vormt het hart van de bruisende MENASA (Midden Oosten, Noord Oost Afrika en Zuid Azië) regio. Deze regio met meer dan 2 miljard mensen kent de komende jaren een stevige economische groei, met name door de opkomst van de middenklasse. Deze ontwikkeling zal veel harder gaan dan de groei in West Europa.

De bijeenkomst biedt naast actuele informatie over de ontwikkelingen en kansen in deze regio ook ruimschoots de mogelijkheid om te netwerken met de ondernemers uit Dubai. De bijeenkomst is gratis op vertoon van registratie.

Bij grote belangstelling vindt deelname plaats op volgorde van inschrijving. Meer info klik op link: https://www.kvk.nl/inschrijven/415046/dubai_business_forum/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in