De parade van IEDER1 op 25 september Amsterdam

0
54

In mei is op initiatief van Nasrdin Dchar (bekend van o.a. de film Rabat) de nieuwe Stichting en beweging IEDER1 opgericht.

IEDER1 is ontstaan uit zorgen over de extreme geluiden, de ongelijkheid, de groeiende polarisatie, en over discriminatie en racisme. Het is ook een beweging van  mensen die zeggen: multicultureel Nederland is een feit. 

Met het organiseren van de Parade van IEDER1 in Amsterdam geven de initiatiefnemers een stem en een gezicht aan de mensen die een verharding constateren, de stille meerderheid. De Parade eindigt met een manifestatie met debat, optredens en speeches. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt

De Parade van IEDER1 is een initiatief van onder andere acteur Nasrdin Dchar. “Lees de kranten, kijk om je heen: overal is polarisatie en verdeeldheid. Niets doen is geen optie meer. Er is ook behoefte aan een constructief geluid. Met de Parade van Ieder1 laten we zien dat diversiteit juist de kracht kan zijn van Nederland.” aldus Nasrdin Dchar.

Op zondag 25 september organiseert IEDER1 een grote parade; voor iedereen en samen met iedereen. Een dag waarop de organisatie met zoveel mogelijk mensen de straat op wil gaan. Vanaf het Arenapark wil de organisatie een loopmars naar het Museumplein, waar diverse sprekers en artiesten hun hoop en zorgen over Nederland uitspreken. 

Voor meer info zie www.ieder1.org

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in