Bákhtali winnaar aanmoedigingsprijs Businessclub EZVN

0
67

De Rotterdamse Anoesjka Bákhtali heeft de aanmoedigingsprijs gekregen van de businessclub Etnische Zaken Vrouwen Nederland (EZVN). Bákhtali is eigenaar van Maid at Home, een bemiddelingsbureau voor professioneel huishoudpersoneel. Dat medlt TVRijnmond.

“Schoonmaken is vakwerk”, zegt Bákhtali. “Wij zijn specialist op het gebied van schoonmaken en gebruiken alleen biologische schoonmaakgebieden.” De Rotterdamse zette haar bemiddelingsbureau op in haar vrije tijd. Onlangs zegde ze haar baan op als beleidsadviseur bij het ministerie van Economische Zaken om zich helemaal voor haar bureau te kunnen inzetten.

De prijzen van de Etnische Zaken Vrouwen Nederland zijn zaterdag uitgereikt in het World Trade Center in Rotterdam. Tatjana Romanyk uit Hengelo is uitgeroepen tot etnische zakenvrouw van Nederland en Mimoent Haddouti uit Utrecht tot etnische vrouwelijke manager.

Bákhtali heeft nu de aanmoedigingsprijs van de EZVN gewonnen. Uiteindelijk wil ze de hoofdprijs, de prijs van etnische zakenvrouw van Nederland. “In een ideale wereld zouden we de prijs voor etnische zakenvrouw van Nederland niet nodig hebben. Maar de cijfers wijzen uit dat wij etnische ondernemers te weinig zichtbaar zijn.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in