vrijdag 19 juli 2024
24.5 C
Staphorst

Afschuwelijk: Moeder zet kind op straat vanwege stem op Trump

In Texas is een schokkend filmpje opgedoken in de nasleep van de overwinning van Donald Trump. Een moeder zet haar zoontje op straat omdat hij het gewaagd had voor de miljardair te stemmen.

Niet in het echt natuurlijk, want daar is hij nog veel te jong voor. Zijn school speelde de verkiezingen gewoon na. Het kind huilt wanneer zijn moeder hem de deur wijst.

“Omdat je voor Donald Trump gestemd hebt”, klinkt het uit de mond van zijn moeder. “Maak dat je wegkomt.” Het jongetje moet ook een bord vasthouden, zodat “de mensen weten waarom hij buiten staat”. “Mijn mama heeft me uit het huis geschopt omdat ik voor Trump gestemd heb.”

De zoon zit op de grond en weigert naar buiten te gaan, maar zijn moeder is onverbiddelijk. “Ik ga je tonen wat er van komt als je voor hem stemt. Pak je koffer en vertrek! Wij willen geen Donald Trump hier.”

Het onthutsende filmpje is in één dag tijd viraal gegaan en lokte zo ook de aandacht van de politie en de kinderbescherming. “Ik ben met de familie gaan praten en heb ook het kind gezien. Hij lijkt oké”, aldus agent Joe Luera.  De Moeder zegt dat “Dat het als een grap was bedoeld.”

klik hier voor de video:https://www.youtube.com/watch?v=LPreGSB9vnk