Aangiften tegen Haagse PVV-raadslid Willie Dille

0
68

Het Bureau Discriminatiezaken bereidt in elk geval drie aangiften van Hagenaars voor tegen PVV-raadslid Willie Dille. Zij stelde dat ‘de islam mag worden weggevaagd’.

Politieke partijen reageerden al onthutst over de actie van de PVV’er. DENK-Kamerlid Selçuk Öztürk vindt dat volksvertegenwoordigers een verantwoordelijkheid hebben voor de gehele samenleving en zich daarom niet moeten uiten op een wijze die tweedracht zaait en groepen wegzet als tweederangsburger.

“De tijd van ongestraft haatzaaien is voorbij. Het is tijd om een signaal af te geven aan iedereen die onze samenleving uit elkaar wil drijven en de solidariteit wil vernietigen.” “Verschillende volksvertegenwoordigers hebben zich op een wijze uitgelaten die schadelijk is voor de eendracht in onze samenleving.

Om gevallen in de toekomst te voorkomen moeten volksvertegenwoordigers die over de schreef gaan naar een voorlichtingsbijeenkomst over verdraagzaamheid”. Willy Dille blijft bij haar standpunt: ,,Hoe minder islam hoe beter, maar natuurlijk zonder geweld.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in