10.5 C
Amsterdam
woensdag 12 mei 2021

Marokkaanse bondscoach: Ziyech maakt een enorme fout

De Bondscoach van Marokko, Hervé Renard heeft middenvelder Hakim Ziyech oproepen om zijn verzet te staken.Volgens de Franse trainer van de Atlas Leuwen, doet Ziyech zichzelf tekort. ,,Volgens mij maakt hij een enorme fout”, liet Renard dinsdag weten bij FOX Sports.

Ziyech legde een oproep van Renard voor het duel met Oranje naast zich neer, voornamelijk uit onvrede over diens selectiebeleid. Ziyechwerd tot zijn verbazing en ergernis niet opgeroepen voor de Afrika Cup begin dit jaar. Sindsdien is de verhouding met de Bondscoach verstoord.

,,Hij is er niet bij en ik kan je niet vertellen waarom hij er niet is”, sprak de bondscoach van Marokko dinsdag een tikje verbeten. ,,Dat zal je hem zelf moeten vragen. Ik ga niet reageren in de media. Iedereen weet wat er is gebeurd. Hij heeft een besluit genomen en dat besluit moet ik respecteren. Maar niemand is groter dan het team.”

Lees ook: ‘Rood-groene-gekte’ zonder Ziyech. http://demoslimkrant.nl/home/2017/01/12996.html