18.1 C
Amsterdam
donderdag 13 mei 2021

Lindsay Lohan draagt de burkini in Thailand

De Amerikaanse actrice Lindsay Lohan is gespot op het dragen van een burkini tijdens haar vakantieverblijf in Thailand. De 30-jarige ster, die met een nieuwe reality show bezig is was op het eiland Phuket aan het surfen in een burkini. In de afgelopen maanden heeft Lohan interesse getoond in de islam. Dat vertelde de blondine op de Koeweitse TV.

Toch lijkt Lohan zich niet te hebben bekeerd tot de islam. Ze studeert op dit moment Arabisch in Dubai waar zij ook lezingen volgt over de Koran eb heeft tijd doorgebracht met Syrische vluchtelingen in Turkije.

3EAF303000000578-4353830-image-a-24_1490634296728

In maart heeft Lohan een nieuwe bescheiden modelijn door een zwart-wit portret van zichzelf aan Instagram te plaatsen met een kristalverfraaide sjaal die gedeeltelijk over haar hoofd is gewikkeld en voor haar mond vastgehouden, zodat alleen haar ogen en handen zichtbaar zijn.