16.3 C
Amsterdam
dinsdag 11 mei 2021

Uitbreiding moskee Maasluis gaat voorlopig niet door

De aanvraag voor de uitbreiding van de Marokkaanse Ibrahim moskee is buiten behandeling gesteld door de gemeente Maassluis.

Tijdens de beoordeling van de aanvraag is gebleken dat niet alle stukken compleet zijn aangeleverd. Aangezien binnen de gestelde termijn niet alle gevraagde gegevens zijn aangeleverd, is de procedure op 26 april gestopt. Het bestuur moet nu een nieuwe vergunningaanvraag doen.

De Marokkaanse moskee in Maasluis heeft al enige tijd plannen om het gebouw uit te breiden. De gemeente heeft verzocht om concreet in beeld te brengen wat de plannen zijn. Aan de hand van concrete plannen kan dan worden getoetst of de plannen passen binnen de wet- en regelgeving. De aanvraag behelst een achterwaartse uitbreiding van het pand.